Det siger pressen


Søren Øverup, chefredaktør, Bådmagasinet:

”Skal du lære at sejle, eller blot have pudset dine færdigheder og viden om sejlsport af, er jeg ikke i tvivl: Her er langt om længe den mest komplette bog om det at sejle. Lige fra kølbåd til joller, fra let vejr til hård luft - bogen kommer hele vejen rundt, og vil blive en uundværlig del af dit maritime bibliotek.”

 

 

Erik Svarre, sejlsportsjournalist, Børsen:

”Selv måtte jeg lære at sejle ved ”learning by doing” - en letlæst instruktionsbog til alle glæderne på havet fandtes ikke dengang. Men det gør den nu – og ikke bare letlæst, men med masser af gode billeder og illustrationer, der kan ruste både nybegyndere og øvede sejlere til alle former for udfordringer til søs. Jeg har læst den med store glæde! Bogen kan anbefales til alle sejlere – unge som ældre."

 

Jesper Bank, dobbelt OL-vinder og professionel sejler (klip fra bogens forord):

"Det er både modigt og meget befriende at se en ny bog håndtere den vanskelige disciplin det er at formidle glæden og fascinationen ved at lære sig sejladsen.

Jeg skal da have bogen liggende på bordet, fordi den tager os igennem sejlads fra bunden, og fordi den går hele vejen. Det er en bog der kan bruges som lærebog, men jeg skal også have den liggende til at vise mine ikke sejlende venner. Vise de gode forklaringer der findes på vores til tider komplekse form for sport. Den kan nemlig også bruges som opslagsbog.

Netop det er vel en af bogens fortrin: At den kan ligge fremme - så man kan bladre i den, lave markeringer, låne den ud (når man har skrevet sit navn i den), dele den med familie og venner. Alt det skal denne bog.

Den skal kigges i, den skal kommenteres, den skal diskuteres og den skal inspirere. Da den spænder vidt, vil mange finde en del af bogen enten for avanceret eller for banal, men det gør netop at alle bør få den læst. Eller rettere en stor del af den."

 
 
Den norske udgave - Seilerboka - har været på markedet siden marts 2011.
Her er nogle klip fra den norske presse:
 
 
 
Morten Jensen, redaktør i Seilmagasinet:
 
"Etter at vi i Norge er blitt avspist med mer eller mindre gode oversatte, engelske seilerbøker i flere tiår, har vi nå endelig fått "den store, norske boka om seiling"."
 
 
Axel Nissen-Lie, redaksjonssjef i Seilas:
 
"Meget godt illustrert, med enkle forklarende tegninger og friske bilder - de fleste fra hjemlige farvann".
 
 

Knut Frostad, direktør og tidligere skipper i Volvo Ocean Race:

"På høy tid vi får en oppdatert håndbok som Seilerboka i Norge."

 

Klikk inn på andre norske medieomtaler her:

 

Grundig anmeldelse av Jeanneau-klubben

Beskrivelse fra Norges Seilforbund

Artikkel om nordiske utgivelser av Seilerboka - fra Seilmagasinet

Omtale fra Båtavisa

Interview med Båtliv ved lansering

Betal med følgende kort

Facebook