Om Blue Ocean Media


Sejlerbogen udgives af Blue Ocean Media, et dansk/norsk pressebureau med fodfæste i sejlsports- og bådbranchen. Udgivelsen af Sejlerbogen er første bogudgivelse, og dermed starten på en freelance-baseret forlagsvirksomhed, som kombinerer et grundigt kendskab til sejlads og bådbranchen med professionel produktion og behandling af tekst og foto.

Siden starten af 2004 har Blue Ocean Media produceret stof til magasiner, dagspresse og netsider. Hovedsageligt har der været tale om artikler til bådmagasiner og andre former for formidling af sejlsport og bådrelaterede spørgsmål.

I marts 2011 blev Sejlerbogen lanceret i Norge, under titlen "Seilerboka" (se evt. www.seilerboka.no). Den blev overvældende godt modtaget, både i den norske presse og af sejlerne. Efter den danske udgave, som du kan læse om og bestille her på siden, følger en svensk version. Publicering i flere lande er en sandsynlig videreudvikling.

 

Magne Klann

Magne Klann (f. 1970) har altid haft et lidenskabeligt forhold til både og livet til søs. Barndommens ferier blev tilbragt i båd, primært langs den norske og svenske kyst. Han var også aktiv kapsejler i E-jolle, og hans første fuldtidsjob var som sejlmager. 

Magne er fotograf og skribent - uddannet i visuel kommunikation i England. For nogle år siden gjorde han sig internationalt bemærket med foto-udstillingen ”Piip-show”, hvor han fremviste fuglekasser udstyret som små ”menneskehjem”. I Norge er Magne også kendt som manden bag de populære ”Havneboka”- udgivelserne – en serie norske og skandinaviske havne-guider.

I arbejdet med Sejlerbogen har Magne primært været ansvarlig for illustrationer og fotos, samt redigering og tilrettelæggelse af tekstmateriale. Han har også skrevet enkelte af kapitlerne i bogen.

 

 

Øyvind Bordal

Øyvind Bordal (f. 1967) har sejlet hele livet; mest aktivt i forskellige jolleklasser, efterhånden også på internationalt niveau. Som træner og mandskab på forskellige kølbåde, og senere som ejer af en lang række mere eller mindre mærkværdige fartøjer, er pensumet efterhånden udvidet til at omfatte de fleste former for sejlads. Det er blevet til mange tusinde sømil, blandt andet efter krydsning af Atlanten og Nordsøen, og sejlads i mange farvande rundt om i verden – også shorthanded.

Øyvind har læst psykologi, historie og pædagogik ved universitetet i hhv. Oslo og København, og flyttede til Nordsjælland i 1993, hvor han stadig er bosat. Han startede Blue Ocean Media i 2004, men har leveret journalitik på freelance-basis til sejlsports-pressen i en del lande, lige siden ”debuten” i en norsk lokalavis i 1985. En del af stoffet i bogen her er inspireret af interviews, samtaler og sejlads med nogle af verdens bedste sejlere.

I arbejdet med Sejlerbogen har Øyvind primært været ansvarlig for at skrive teksterne til bogen, samt redigere og tilrettelægge samspillet mellem tekst, tegninger og fotos. Han står også bag dele af fotomaterialet. 

 

 

Betal med følgende kort

Facebook